POVRATAK U JUŽNU AMERIKU: Kavani stiže u Boku Juniors

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 09:47

POVRATAK U JUŽNU AMERIKU: Kavani stiže u Boku Juniors

Urugvajac raskinuo ugovor sa Valensijom.

Iskusni napadač Edinson Kavani pronašao je novi klub i karijeru će nastaviti u Boki Juniors. Prema pisanju poznatog novinara Fabricija Romana, Urugvajac je sve dogovorio sa argentinskim klubom i dolazi kao slobodan igrač.

Kavani je po završetku sezone želeo da raskine ugovor sa Valensijom, a to je bio i uslov Boke da sa njim postigne dogovor, a čini se da je i uspeo u tome iako je imao još godinu dana saradnje sa Slepim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miševima.

Edinson Cavani to Boca Juniors, here we go! Verbal agreement completed on deal valid until December 2024 🟡🔵🏹

Cavani has accepted conditions of the agreement as he’s leaving Valencia on free transfer, as reported yesterday.

Contracts to be signed soon.

Cavani ✖️ la Bombonera. pic.twitter.com/gUQ5j126V4

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 29, 2023

Očekuje se da 36-godišnji Urugvajac potpiše ugovor na godinu i po dana sa Bokom Juniors. Pre Valensije, Kavani je igrao za Palermo, Napoli, Pari Sen Žermen i Mančester junajted.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.