POVRATAK U ZVEZDU? DA, NENAD KRSTIČIĆ: Ivanić ne krije, a zvezdaši ODUŠEVLJENI! Ovo su hteli da čuju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 22:37

POVRATAK U ZVEZDU? DA, NENAD KRSTIČIĆ: Ivanić ne krije, a zvezdaši ODUŠEVLJENI! Ovo su hteli da čuju (VIDEO)

Svi navijači crveno-belih se nadaju tom ishodu.

Navijači Crvene zvezde su poslali veliki broj pitanja za Mirka Ivanića, a on je dao odgovore koji će možda zagrejati maštu delija.

Vezista crveno-belih je već na startu dobio je zanimljivo pitanje. Da može, koga od bivših igrača bi vratio u klub?

- To bi bio Nenad Krstičić - kratko je rekao Mirko Ivanić.

Jedno od takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << interesantnih pitanja je i zašto nosi broj 4 na dresu.

- Neka tajna veza postoji. To mi je bio prvi broj u profesionalnoj karijeri, kad sam potpisao za Vojvodinu. Vezan sam za taj broj, volim taj broj, lepše se osećam kada je broj 4 na leđima. Opet ponavljam, ne igra broj, ali je lepo - kaže Ivanić.

Sve odgovore možete pogledati na snimku.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Julijana Tretjak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DELIJE PITAJU – IVANIĆ ODGOVARA: Vezista crveno-belih otrkio koga bi ponovo voleo da vidi u Zvezdi, pa uporedio sebe sa Piskijem! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2021

Još od kada se Mirko Ivanić pojavio u srpskom fudbalu, videlo se da poseduje neverovatan potencijal koji je potom godinama preticao u kvalitet, ali sezonu potpune afirmacije doživljava sada – pod komandom Dejana Stankovića. Ivanić je sjajnim partijama uspeo da ‘kupi’ navijače, koji su mu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.