POVRATAK U STARO JATO: Džejkob Pulen ponovo u Cedevita Olimpiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2021, 16:18

POVRATAK U STARO JATO: Džejkob Pulen ponovo u Cedevita Olimpiji (FOTO)

Jednogodišnji ugovor.

Američki košarkaš Džejkob Pulen (31) nastavlja svoju odiseju u regionalnim klubovima, napustio je Mornar i treći put će obući dres kluba u kojem je i najviše vremena proveo u ABA ligi - Cedeviti Olimpiji.

Prema navodima nekoliko košarkaških portala, Pulen je već potpisao jednogodišnji ugovor sa Cedevitom Olimpijom.

Biće to povratak sjajnog šutera u klub, istina sada će mu lokacija biti Ljubljana, gde se franšiza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preselila posle fuzije sa Olimpijom. Pulen je u dva navrata već igrao za Cedevitu, u srzoni 2015-2016. i u sezoni 2018-2019. Prethodne dve sezone proveo je u Mornaru.

U bogatoj karijeri Pulen je, osim Cedevite, igrao za Bjelu, Hapoel, Virtus, Barselonu, Sevilju, Brindizi, Himki, Filadelfiju, Delaver, Mahram iz Teherana, Afjon i Mornar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.