POVRATAK U SRBIJU POSLE ČETIRI I PO GODINE: Crno-beli doveli veliko pojačanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 17:16

POVRATAK U SRBIJU POSLE ČETIRI I PO GODINE: Crno-beli doveli veliko pojačanje!

Ponovo u srpskom fudbalu...

Pred beogradskim Čukaričkim je istorijska sezona.  "Brđani" su trećim mestom u Superligi Srbije obezbedili plasman u plej-of Lige Evrope, što praktično znači da će po prvi put u klupskoj istoriji zasigurno igrati grupnu fazu nekog evropskog takmičenje, jer im je makar plasman u Ligu konferencija zagarntovan.

Uprava Čukarilkog krenula je sa dovođenjem pojačanja, a prvi je potpisao nekadašnji štoper subotičkog Spartaka Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ćalasan.

On se u Srbiju vraća kao slobodan igrač nakon četiri godine provedene u Portugaliji gde je branio boje Šaveza i Leikšoša.

Najdubilji trag momak rođen 1996. godine ostavio je u rodnoj Subotici noseći dres Spartaka čiji je i akademac.

- Izuzetno mi je prijalo kad sam prvi put čuo da ima interesovanja ljudi iz Čukaričkog. Bio sam i iznenađen, ali izuzetno dobro poznajem ovaj klub, u kojem imam dosta drugara, prvotimaca sa kojima sam već nastupao u drugim sredinama. Ovo je zdrava sportska priča i uz ambicije koje klub ima i činjenicu da će igrati u Evropi, to me je najviše privuklo da se vratim u srpski fudbal - rekao je Ćalasan na promociji.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.