POVRATAK U PREMIJER LIGU? Kutninjo spreman na sve da oživi karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2022, 19:22

POVRATAK U PREMIJER LIGU? Kutninjo spreman na sve da oživi karijeru

Pregovori su već u toku.

Od dolaska u Barselonu u januaru 2018. Filipe Kutinjo nije pokazao mnogo toga i polako klizi ka statusu promašaja, ako već to i nije postao. Zbog toga Brazilac na sve načine pokušava da oživi karijeru, a još uvek je interesantan klubovima.

Tako bi mogao da se vrati u Premijer ligu pošto je u direktnim pregovorima sa Aston Vilom, prenose mediji sa Ostrva. Vila bi pozajmila Kutinja do kraja sezone.

Kutinjo želi da se izbori za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minutažu kako bi se našao i na spisku Brazila za Svetsko prvenstvo u Kataru, a prethodnih dana je bio aktuelan čak i njegov povratak u rodni Brazil. Karijeru je Kutinjo počeo u Interu, da bi potom otišao u Liverpul iz kojeg je, kako sada stvari stoje, napravio grešku i otišao u Barselonu. Jednu sezonu je proveo u Bajernu iz Minhena kao pozajmljen igrač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.