POVRATAK U HUMSKU: Legendarni Portugalac došao među crno-bele posle 15 godina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK U HUMSKU: Legendarni Portugalac došao među crno-bele posle 15 godina (FOTO)

Podsetio se lepih dana.

Legendarni portugalski fudbaler Deko posetio je prostorije fudbalskog kluba Partizan.

Tom prilikom Deko je na poklon od sportskog direktora crno-belih Ivice Ilieva dobio dres Partizana sa brojem 10, brojem koji aludira na onaj koji je Deko nosio 2003. godine u dresu Porta.

Podsetimo, Deko je sa Portom pre 15 godina gostovao Partizanu u okviru Lige šampiona, a meč u Beogradu je završen rezultatom 1:1.

Portugalac rođen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Brazilu je crno-bele posetio u društvu Fernanda Gomeša, rođenog brata Nuna Gomeša,  a njih dvojica će u nedelju biti specijalni gosti na utakmici srpskog vicešampiona protiv Dinama iz Vranja.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.