POVRATAK TEODOSIĆA U EVROPU: ŠOKIRAĆE VAS šta je o tome rekao trener Klipersa Dok Rivers (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK TEODOSIĆA U EVROPU: ŠOKIRAĆE VAS šta je o tome rekao trener Klipersa Dok Rivers (FOTO)

Čeka se ishod.

Trener LA Klipersa Dok Rivers kaže da je iznenađen pričama o tome kako bi Miloš Teodosić već na zimu mogao da se vrati u Evropu.

Teodosić je nedavno za "Glas Amerike" poručio kako postoji opcija da opet zaigra u Evropi, ali Rivers kaže da je želja svih u klubu da on ostane.

Uoči utakmice sa Memfisom, Rivers je delovao pomalo iznenađeno kada su ga pitali o Teovom povratku na evropsko tlo.

- I ja sam tek čuo za to. Sumnjam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će se tako nešto dogoditi. Želimo da Miloš bude srećan. On je sjajan momak, lepo ga je imati u našem timu. Veliki je profesionalac. Naravno, želimo da ga zadržimo ovde - izjavio je Rivers.

Na pitanje da li planira da ga uključi više u rotaciju i da mu veću minutažu, čini se da je trvrdoglavo ostao pri stavu da srpskog košarkaša i dalje drži u drugom planu.

- Ne, jednostavno igramo svoju igru. Miloš će uvek biti tu, ali mi jednostavno radimo što je najbolje za tim - poručio je Rivers.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.