POVRATAK RUBIJA BEZ POBEDE: Letonija savladala Španiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 23:53

POVRATAK RUBIJA BEZ POBEDE: Letonija savladala Španiju

Letonci u narednom kolu igraju protiv Slovačke, a Španci gostuju Belgiji.

Košarkaška reprezentacija Letonije savladala je selekciju Španije 79:75 (23:14, 17:23, 17:20, 22:18) u okviru prvog meča četvrte runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine. U narednom kolu Letonija dočekuje Slovačku, dok će Španija gostovati u Belgiji.

Iako su već u prvoj četvrtini stekli devet poena prednosti, Letonci su do pobede ipak stigli u neizvesnoj završnici pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Španija uspela da se vrati u meč.

Najefikasniji kod Letonaca bio je Rihard Lomaž sa 18 poena, dok je 13 postigao Andrejs Gražulis. Dario Brizuela predvodio je Španiju sa 16 poena, a dva manje je imao Haime Pradilja. Riki Rubio koji se posle duže pauze vratio u reprezentaciju postigao je 11 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.