POVRATAK POSLE PAUZE: Kanga strelac - raspalio sa 18 metara na asistenciju Boaćija! A onda ZVEZDINA boljka

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 17:47

POVRATAK POSLE PAUZE: Kanga strelac - raspalio sa 18 metara na asistenciju Boaćija! A onda ZVEZDINA boljka

Efikasni crveno-beli...

Šampion i lider u aktuelnoj sezoni Superlige Srbije, Crvena zvezda, gostuje u okviru 13. kola Radniku u Surdulici.

Biće lepog fudbala večeras (18.00) u Napulju - Napoli koji je u prvih pet kola dao 14 golova čeka Sasuolo, ekipu koja je postigla 16 pogodaka u pet mečeva. Ova dva tima dele drugo mesto - kvota na GG3+ je 1,55, kec je takođe 1,55, a dvojka 5,80. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Sasuolo.

Prvi na tabeli došao je na noge ekipi koja je prva na listi onih koji su u zoni ispadanja. Zvezda je na prošloj utakmici bila veoma efikasna u drugom kolu Lige Evrope kada je na svom stadionu pobedila Slovan iz Libereca, a efikasno je otvorila i duel u Surdulici.

Trener crveno-belih izveo je kombinovani sastav i priprema ekipu za narednu rundu evropskog takmičenja, a igrači koji su istrčali na teren u domaćem prvenstvu su mu već u 16. minutu. Poveli su gosti posle lepe akcije koju je u gol pretvorio Željko Gavrić.

Na drugi pogodak se čekalo do 40. minuta. Ričmond Boaći, koji je konačno na terenu, nije uspeo da sa nešto više od pet metara savlada golmana domaćih, ali se lopta potom odbila do El Fardua Bena koji nastavlja svoju golgetersku seriju i postavlja krajnji rezultat prvog poluvremena - 0:2.

Zvezda dobro otvara i drugo poluvreme, a povratnici posle pauze (zbog korone i povrede) bili su u glavnoj ulozi u 53. minutu kada je Gelor Kanga pogodio sa ivice šesnaesterca na asistenciju Ričmonda Boaćija.

Samo tri minuta kasnije (56), domaći Radnik postigao je prvi gol na utakmici. Zvezdina boljka je čini se i dalje igra iz prekida, a sada je Ukrajinac Evgen Pavlov posle kornera savladao Milana Borjana.

Pogledajte i sami snimak tog pogotka:

Zvezda je ubrzo ponovo stigla do tri gola prednosti. Aleksa Vukanović je bio najspretniji u šesnaestercu Radnika u 63. minutu za 1:4 na semaforu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIGA 1: Srpski derbi pripao Predragu Rajkoviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020

Golman "orlova" jedan od junaka pobede Remsa...Za koji dan će Predrag Rajković i Stefan Mitrović biti zajedno u timu reprezentacije Srbije, možda zajedno i na terenu protiv Škota, ali danas su igrali jedan protiv drugog u derbiju začelja francuske Lige 1. Uspešniji u malo srpskom derbiji bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.