POVRATAK OTPISANOG: Serhio Aguero se vraća fudbalu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 12:51

POVRATAK OTPISANOG: Serhio Aguero se vraća fudbalu (FOTO)

Prekinuo karijeru zbog srčanih problema.

Vest dana stiže iz Argentine. Legendarni Serhio Aguero se vraća fudbalu i uskoro ćemo ponovo uživati u njegovim majstorijama i golovima. Nekadašnja velika zvezda Mančester Sitija i Barselone se 2021. zbog problema je morala da prekine karijeru u 32. godini.

Serhio Kun Aguero je bio jedan od najboljih igrača Mančester sitija, a posle 390 utakmica i 260 golova za aktuelnog šampiona Evrope, 2021. rešio je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pređe u Barselonu.

I tada su krenule nevolje. Na utakmici sa Alavesom, Aguero je osetio bolove u grudima, osećao ih je povremeno i ranije na treninzima, pa je posle samo pet nastupa za Katalonce rešio da kaže - zbogom fudbalu.

Argentinac je sada otkrio da je pitao svog kardiologa da se vrati aktivnom igranju fudbala i ogromne su šanse da ga u 35. godini zaista ponovo vidimo na terenu.

EXCLUSIVE : Sergio Agüero telah diberitahu bahwa dia akan dapat bermain sepak bola lagi oleh ahli jantungnya.

📝 : Mundo Deportivo via @DeadlineDayLive pic.twitter.com/gGDXg8fppn

— Bluescreen Warriors (@Bluescreen_MCFC) February 27, 2024

- Pa šta očekujete da uradim kad me zove Karlos Tevez - otkrio je Aguero i gde će nastaviti karijeru.

Karlos Tevez je trener Independientea, a u ovom klubu je Aguero inače počeo profesionalnu karijeru 2003. godine nakon što je tu šest godina pre toga prošao sve mlađe kategorije.

- Aguero počinje da trenira sa Independienteom, a ubrzo se vraća u profesionalni fudbal - tvrde novinari DSports Radia.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.