POVRATAK NAVIJAČA NA TRIBINE: Darija Kisić Tepavčević progovorila o publici na utakmicama! Već tad?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 11:54

POVRATAK NAVIJAČA NA TRIBINE: Darija Kisić Tepavčević progovorila o publici na utakmicama! Već tad?

Značajno smanjenje rizika je da se karte kupuju onlajn.

Epidemiolog i zamenica direktora Insituta "Batut" dr Darija Kisić Tepavčević, govorila je gostujući u jutarnjem programu TV Prva o povratku navijača na tribine i o mogućnosti da se utakmice igraju pred publikom od septembra.

Ona je istakla da to nije najpreče u ovom momentu i da sve zavisi od epidemiološke situacije.

- Ne mogu da shvatim da je publika na utakmicama nešto što je najhitnije i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najpreče u ovom momentu. Zavisi od epidemiološke situacije, gde je bilo omogućeno postojala su pravila kako i ko treba da se ponaša kada su se utakmice igrale. Ja sam jednom rekla da je značajno smanjenje rizika bilo to što su se karte prodavale online jer se negde videlo da su mesta na biletrnicama bile uzrok širenja. Da li ste videli nekog da čeka u redu i da stoji poslušno? Kada su pravljene preporuke koje i dan danas postoje, to je striktno bilo definisano, da ukupan broj ulaznica treba da bude broj sedišta podeljen sa dva. Da svako drugo mesto bude popunjeno sa obrascima ponašanja – podsetila je ona.

Siti je ostao bez Premijer lige, ali je već uzeo Komjuniti šild i Liga kup, a sad ide i na FA kup. Večeras (20.45) igra polufinale ovog takmičenja na Vembliju sa redovnom mušterijom Arsenalom koji je nominalni domaćin. Dvojka je 1,40, a kec na Arsenal čak 7,75.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Mančester Siti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.