Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK NA TEREN: Mrdaković najavljuje da će nastaviti tamo gde je stao

Centarfor Vojvodine Miljan Mrdaković potpuno se oporavio od povrede pete zbog koje je pauzirao mesec i po dana i vraća se u takmičarski pogon.

Tridesettrogodišnji napadač je sjajno počeo sezonu, kada je postigao dva gola za Novosađane u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali se povredio u prvom poluvremenu utakmice sa Čukaričkim u Super ligi, posle čega je propustio ukupno 11 utakmica u domaćoj i evropskoj konkurenciji. 
Iskusni Mrdaković, koji je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << izuzetno dobro i postigao gol na prijateljskoj utakmici prošlog vikenda protiv Drine iz Zvornika, izjavio je da je konačno spreman da se pojavi na terenu u takmičarskom duelu i da nastavi golgetersku seriju.
- Najbitnije je da sam se skroz oporavio i da više ne osećam bol. Pored toga i fizički sam potpuno spreman da već u nedelju, na Karađorđu, zajedno sa saigračima napadnem gol Metalca i nastavim tamo gde sam stao pre povrede – rekao je Mrdaković.
Vojvodina u nedelju, 13. septembra, dočekuje ekipu Metalca od 19 časova. Novosađani posle sedam odigranih kola zauzimaju petu poziciju, sa sedam poena manje od vodeće Crvene zvezde. Metalac je deseti sa četiri poena i utakmicom manje od Vojvodine.
The post POVRATAK NA TEREN: Mrdaković najavljuje da će nastaviti tamo gde je stao appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Gol mašina" se vraća na teren!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2015, 00:01

Italijan se oporavio od teške povrede...Trener 'Viole' Paolo Souza objavio je da će italijanski napadač biti u startnih '11' na meču protiv Đenove...Posle povrede kolena odsutvovao je sa terena nekoliko meseci, ali je to sada prošlost i spreman je za nove izazove...U poslednje dve sezone Rosi je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.