POVRATAK NA STARO: Posle kratke role u Srbiji, bivši igrač Zvezde se vraća u nekadašnji klub? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK NA STARO: Posle kratke role u Srbiji, bivši igrač Zvezde se vraća u nekadašnji klub? (FOTO)

Najavio transfer.

Tomas Fibel se porukom na Instagramu i fotografijom kako sa saigračima stoji ispred najvatrenijih navijača Crvene zvezde, oprostio od najtrofejnijeg srpskog kluba.

Thank you for support transfer soon #J -....... #nothingisimpossible

A photo posted by PHIBEL THOMAS (@phibel_thomas) on Jan 15, 2017 at 9:17am PST

- Hvala na podršci. Transfer uskoro ... - napisao je Fibel.

Nije želeo momak iz Gvadalupea da otkrije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ime kluba, ali je postavio zagonetku. Rešenje je najverovatnije da nastavlja karijeru u "Župiler ligi", ali nije isključeno ni da je došao do angažmana u Japanu.

DELIJE MOGU DA ODAHNU: OVO je novi ŠTOPER Zvezde (FOTO)

Fibel je nekada igrao u Belgiji za tri kluba: Standard, Brisel i Antverpen. Zatim je preko poljskog Viđeva stigao do Rusije, gde je pružio najbolje partije u karijeri kao član Amkara. Posle epizode u Mordoviji došao je do Crvene zvezde, gde se nije proslavio.

Za Fibela su interesovanje u prethodnih mesec dana pokazivali ruski klubovi, međutim, izgleda da je na pomolu povratak u Belgiju.

ZVEZDA DOBIJA POJAČANJE: Posle Pavkova dolazi i ON, ali uz OVAJ uslov (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.