POVRATAK NA MESTO USPEHA: Frenk Riberi ponovo u Bajernu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 21:43

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Frenk Riberi ponovo u Bajernu

Bio je u Minhenu 12 godina kao igrač.

Proslavljeni francuski reprezentativac, Frank Riberi (40) proveo je 12 godina kao prvotimac Bajerna pre nego što je otišao u Italiju, a sada će se, dve godine nakon završetka karijere, vratiti u slavni nemački klub.

Kako pišu nemački mediji, jedan od najboljih fudbalera bavarskog kluba iz vremena dok je bio neprikosnoven u Bundesligi, neće biti zamena za Tomasa Tuhela koji odlazi na kraju sezone, već bi trebalo bi da dobije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulogu jednog od trenera u bajernovoj Akademiji.

Riberi je u redove najslavnijeg nemačkog kluba stigao kad je imao 24 godine, a npoustio ga je kao veteran sa 36 i za to vreme provedneo na "Alijanc areni" je uspeo da osvoji 22 trofeja, uključujući i onaj Lige šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.