POVRATAK: Milivojević ponovo crveno-beli

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 07:43

POVRATAK: Milivojević ponovo crveno-beli

Trogodišnji ugovor.

Fudbaler Kristal palasa Luka Milivojević (31) odlučio je da napusti Premijer ligu Engleske i London i da se vrati u klub u kojem je doživeo punu afirmaciju.

Kako navodi grčki novinar Jorgos Sideridis iskusni vezista će potpisati trogodišnji ugovor sa Olimpijakosom, a grčki klub će platiti obeštećenje od 3,5 miliona evra.

Milivojević je već nosio dres atinskog kluba, odakle se 2017. godine preselio u Kristal palas gde je pružao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlične partije, pa je zavredeo i status kapitena.

EXCLUSIVE🚨#Olympiacos has reached an agreement with his former player, Luka Milivojevic for a 3 year contract

The Greek Champions are scheduled to pay a 3.5M fee to #CrystalPalace for the Serbian@CPFC @olympiacosfc #CPFC #olympiacosfc #milivojevic https://t.co/5HRO7mFOVB pic.twitter.com/byD7PDBJ9G

— Georgios Sideridis (@gsideridiss) May 18, 2022

Bivši reprezentativac Srbije je ponikao u Radničkom iz Kragujevca, a zatim je branio boje Rada, Crvene zvezde i Anderlehta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.