POVODOM SUĐENJA U SPLITU: Oglasio se sekretar Zvezde i uputio im NEOČEKIVANU poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVODOM SUĐENJA U SPLITU: Oglasio se sekretar Zvezde i uputio im NEOČEKIVANU poruku

Oko brutalnog napada na igrače.

Huligani koji su u februaru napali vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu pušteni su iz pritvora da se brane sa slobode, a sekretar Zvezde Igor Milojević rekao je za "Slobodnu Dalmaciju" da su im igrači crveno-belih oprostili napad.

U pitanju su Jure G. iz Solina i Mirko Ć. iz Splita koji se terete da su počinili razbojništvo i pokušali trojici vaterpolista – Alesandru Kralju, Milošu Maksimoviću i Dušanu Vasiću, da nanesu teške >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telesne povrede.

Takođe, u neformalnom kontaktu sa sudom sekretar VK Crvena zvezda Igor Milojević kazao je da napadnuti igrači zbog zgusnutog rasporeda nikako ne mogu da dođu u Split na saslušanje, da opraštaju svojim napadačima, da su oni sportisti i da nemaju interesa za krivični postupak.

– Mi se bavimo sportom i uopšte ne želimo stvarati nikakvu zlu krv, prošlo je tako kako je prošlo, srećom nije bilo ozbiljnijih posledica. Ostala je ta gorka mrlja poniženja koje je doživio Kralj, ali mi smo stavili tačku na I i odlučili smo da nastavimo da se borimo na sportskom terenu i da se tamo dokazujemo. Isto tako, odlučni smo da ne dopustimo da se takvo poniženje dogodi bilo kojem hrvatskom sportisti kojem mi budemo domaćini. A s tim šta je bilo neka se bave drugi, porodice tih mladića i društvo, a ne mi – rekao je Milojević za Slobodnu Dalmaciju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska odbojkašica Ekaterina Efimova.

💕🌊😌

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 15. Јун 2018. у 4:13 PDT

🔥спасибо за фото Ph: @elen_tree Mua: @shved_make_up

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 8. Мај 2018. у 3:40 PDT

Отпуск не уходи🙈👙🏝

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 13. Јун 2017. у 9:19 PDT

Мы все такие разные😉

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 20. Дец 2016. у 8:55 PST

А вы любите море ?😊🐬🌊

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 15. Јул 2018. у 10:25 PDT

🏐💞

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 24. Мај 2018. у 9:30 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.