POTVRĐENO: Rubljov će igrati na Srbija openu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2022, 23:16

POTVRĐENO: Rubljov će igrati na Srbija openu

Turnir se održava od 17. do 24. aprila.

Ruski teniser Andrej Rubljov potvrdio je dana da će igrati na Otvorenom prvenstvu Srbije koje će biti održano od 17. do 24. aprila u Beogradu. Rubljov je trenutno sedmi teniser sveta, a osim njega igraće i njegov sunarodnik Aslan Karatsev, 32. igrač sveta koji je prošle godine igrao finale u Beogradu.

 - Izuzetno sam ponosan što su učešće na turniru potvrdili sedmi teniser na svetu, kao i prošlogodišnji finalista. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Želimo da pokažemo da će Beograd zasluženo ponovo biti na teniskoj mapi sveta i da će publika imati prilike da vidi najbolje tenisere sveta na delu. Nastavljamo da radimo na finalizaciji spiska učesnika, kao i na svim organizacionim detaljima kako bismo bili spremni za još jedan teniski spektakl - rekao je direktor Serbia Open 2022 turnira Đorđe Đoković.

Osim Rubljeva i Karatseva, učešće na turniru su do sada potvrdili najbolji teniser sveta Novak Djoković, Francuz Gael Monfis, Austrijanac Dominik Tim, Italijan Fabio Fonjini, Čileanac Kristijan Garin, Rus Karen Kačanov, kao i domaći teniseri Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Djere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.