POTVRĐENO: Posle velike pobede nad gradskim rivalom za crno-bele je potpisao plejmejker

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 15:09

POTVRĐENO: Posle velike pobede nad gradskim rivalom za crno-bele je potpisao plejmejker

Stigao je iz Darušafake.

U derbi meču košarkaškog prvenstva Turske ekipa Bešiktaša je kao domaćin trijumfovala sa 68:64 protiv Fenerbahčea i tako im je nanela drugi poraz u šampionatu.

Odmah zatim je Bešiktaš je dobio i veliko pojačanje u svom timu, što je potvrdio i Miško Ražnatović, agent košarkaša, koji je potpisao sa crno-belima.

Naime, u ekipu Bešiktaša pristiže Kajl Olman, plejmejker iz SAD-a, koji je ovu sezonu počeo u ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Darušafake, u koju je stigao nakon dve sezone provedene u Parizu.

Our new client, Kyle Allman Jr, moved to Besiktas Istanbul!#BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) December 3, 2023

On je u Darušafaki odigrao 10 mečeva ove sezone u prvenstvu Turske i imao je prosek od 12.4 poena, 3.5 skoka i 5.1 asistencije po meču, te bi zbog ovakvih brojeva trebalo da predstavlja i ogromno pojačanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.