POTVRĐENO: Obradović ostaje u Monaku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 15:35

POTVRĐENO: Obradović ostaje u Monaku!

Srpski stručnjak nema razloga za brigu...

Srpski stručnjak Saša Obradović predvodiće Monako i u narednoj sezoni. To je potvrdio generalni menadžer ekipe iz Kneževnine Oleksej Jefimov, nakon što su se pojavile spekulacije da bi francuskog šampiona mogao da preuzme Ćavi Paskval.

Obradović ima ugovor do leta 2025. godine i on će, prema svemu sudeći, biti ispoštovan.

- Ne znam zašto je Saša bio zabrinut. On je pod ugovorom. Saša će ostati. To >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikada nije bilo pod sumnjom - rekao je Jefimov.

On je aludirao na nedavnu izjavu Obradovića nakon što je sa ekipom osvojio francuski šampionat.

- Prvo i osnovno, ne mogu biti mirniji u svim ovim nagađanjima da li ću biti trener ili ne. Mogu slobodno da kažem 'Mission complete (Misija uspešno završena)', jer smo ostvarili sve, pa i više od ciljeva koji su bili zacrtani pre početka sezone - rekao je u razgovoru za "Mozzart Sport".

Pored titule, Monako je ove sezone stigao i do Fajnal-fora Evrolige, pa je tako iza kluba najuspešniji period u istoriji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.