POTVRĐENO JE: Kandidat za najboljeg igrača ABA lige odlazi u Ljubljanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 22:42

POTVRĐENO JE: Kandidat za najboljeg igrača ABA lige odlazi u Ljubljanu (FOTO)

Ugovor je već potpisan.

Cedevita Olimpja već je ranije najavila da će krenuti sa skalpanjem tima za narednu sezonu i danas je načinila prvi korak u tom smeru.

Ljubljančani su potpisali ugovor sa doskorašnjim igračem Mega Bemaksa Kendrikom Perijem, a to je potvrdio i Miško Ražnatović na svom tviter nalogu, ali dužina ugovora nije poznata.

Kendrick Perry, pg, after great season with Mega Bemax, signed contract with Cedevita Olimpija from Ljubljana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slovenia! #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) May 22, 2020

Peri je u Megu stigao u decembru i konstantno pružao odlične partije. Sa prosečnim indeksom korisnosti od 20,8 bio je ubedljivo prvi na prvom mestu liste najkorisnijih igrača ABA lige. Prosečno je beležio 18,5 poena, 6,2 asistencija i 3,7 uhvaćenih lopti po meču, a Megu je napustio krajem marta kada je postalo jasno da će pauza zbog pandemije korona virusa potrajati.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.