POTVRDIO JE I KEŽMAN: Sergej napušta Lacio?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 19:52

POTVRDIO JE I KEŽMAN: Sergej napušta Lacio?

Bliži se rastanak.

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić mogao bi da napusti Lacio ovog leta - rekao je njegov agent Mateja Kežman.

Ofanzivni vezista je u Rimu osam godina, a gotovo da nema prelaznog roka da se ne govori o njegovom odlasku iz kluba, tako je i ovoga puta...

Za Sergeja su se raspitivali Juventus, Inter i Milan, između ostalih, ali njegova budućnost može biti i van "čizme".

Interesovanje klubova iz Saudijske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Arabije je potvrdio i Mateja Kežman, igračev agent.

- Istina je da iz Saudijske Arabije ima mnogo timova zainteresovanih za Sergeja, ali nama je trenutno u fokusu nešto drugo. Ovo što sam rekao ne znači da Sergej ne može da zaigra u Arabiji sledeće sezone, u životu se nikad ne zna - rekao je Kežman u razgovoru za "El Balad".

Ovoga puta bi do transfera moglo i da dođe zbog ugovora Sergeja, koji ističe naredne godine.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.