POTRES U SUPERLIGI: Bivši reprezentativac Srbije POTPISAO za IMT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2023, 22:58

POTRES U SUPERLIGI: Bivši reprezentativac Srbije POTPISAO za IMT!

Zvanično je...

Nekadašnji reprezentativac Srbije Jagoš Vuković novi je fudbaler superligaša IMT-a, objavio je klub iz Beograda.

Iskusni štoper potpisao je ugovor na godinu dana sa novajlijom u elitnom takmičenju, a svojim iskustvom i kvalitetom trebalo bi da pomogne jednoj od najmlađih ekipa u ligi.

- Jagoš dolazi u naš klub kao slobodan igrač, bivši reprezentativac naše zemlje ima veoma bogatu karijeru. Nastupao je za PSV, Roda JC, Konyaspor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hellas Verona, Olympiacos i mnoge druge timove. Igra na poziciji centralnog beka, a ugovor je potpisao na godinu dana. Dobrodošao Jagoše i srećno - stoji u saopštenju kluba.

A post shared by FK IMT (@fk.imt)

Vuković je bio bez kluba od aprila 2022. godine kadaje napustio kineski Hungai. U svojoj bogatoj karijerijeri 35-godišnjak je između ostalih nosio dres Rada, Crvene zvezde, PSV-a, Olimpijakosa i Verone.

Odigrao je Vuković i osam utakmica za reprezentaciju Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Drugari, jeste li čuli ko je došao u IMT?" VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2023, 08:49

Superligaš IMT doveo je najzvučnije pojačanje u novoj sezoni, pošto je ugovor potpisao bivši reprezentativac Srbije Jagoš Vuković.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.