POTRES U NOVOM SADU: Ozvaničeno pojačanje iz Francuske!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 22:05

POTRES U NOVOM SADU: Ozvaničeno pojačanje iz Francuske!

Važan potpis na ”Karađorđu”...

Dosadašnji član francuskog Kaena Kejleb Zadi Seri novi je član Vojvodine, potvrđeno je na sajtu kluba.

On je danas uspešno prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa „starom damom“ na tri i po godine.

U pitanju je 24-godišnji vezni igrač, rođen u Obali Slonovače, koji je dosadašnju karijeru gradio u Francuskoj nastupajući za Ažaksjo i Kaen.

Kejleb Zadi Seri igra na poziciji ofanzivnog veziste, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po potrebi može i na krilnim pozicijama, a do sada je u karijeri odigrao 138 utakmica za Ažaksjo i Kaen, uglavnom u drugoj ligi Francuske, uz učinak od osam golova i 18 asistencija.

On će pojačati konkurenciju u veznom redu, ali i na krilnim pozicijama, gde su i Vukan Savićević, Uroš Nikolić, Dejan Zukić, Andrija Radulović, Filip Malbašić i Norman Kembel.

Pre Kejleba, Vošu su ove zime pojačali – Dragan Rosić, Vukan Savićević, Njegoš Petrović i Seid Korać.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.