Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTREBNA JE SAMO DOBRA VOLJA: Ne čekajte leto, možete odmah u teretane na otvorenom

Bliži se proleće i lepo vreme. Ako ste tokom zime nabacili koji kilogram, a i ako niste, obucite trenerku, obujte patike i pravac na rekreaciju. Uvek se može izdvojiti malo vremen aza sebe, a ako je problem novac, u svakom gradu, a u Beogradu u svakom kraju ima bar jedna teretana na otvorenom. Dakle, nema opravdanja za lenjost! 

Teretane na otvorenom su veoma popularne i posećene. Praksa je da se fitnes teretane postavljaju u okviru ili tik uz parkove i dečja igrališta. Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dobar način, kako kažu, da se promovišu zdravi stilovi života među beogradskom omladinom.
Tokom prethodnih godina u teretanama na otvorenom postavljano je više od sto sprava različitog tipa, dok je podloga, u zavisnosti od karakteristika same sprave, od betona, trave ili specijalne gume. 
Park, teretana, u društvu ili sami, ali vreme je da se pokrnete. Nemojte da čekate lepo vreme, napolju nema snega, možete odmah do obližnjeg parka.
hotsport.rs       

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.