POTREBAN MU JE PREDAH: Mohamed Salah tražio da ne igra za Egipat u narednim mečevima

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 14:33

POTREBAN MU JE PREDAH: Mohamed Salah tražio da ne igra za Egipat u narednim mečevima

As Liverpula želi da se potpuno oporavi od povrede.

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah tražio je da ne igra za reprezentaciju Egipta u narednim mečevima, saopštio je danas selektor afričke selekcije Ibrahim Hasan.

Selektor Faraona je na konferenciji za medije rekao da je kapiten državnog tima tražio da ne igra na prijateljskom turniru u Abu Dabiju na kom će 22. marta Egipat igrati protiv Novog Zelanda, a tri dana kasnije protiv pobednika meča Tunis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Hrvatska.

- Odluka da Salah ne bude na spisku za naredne mečeve stigla je od igrača i njegovog kluba Liverpula. Salah i Liverpul veruju da bi naš kapiten trebalo da preskoči te utakmice jer se tek nedavno oporavio od povrede butnog mišića sa kojom se mučio od početka godine - rekao je Hasan, a prenose egipatski i engleski mediji.

Salah u 2024. godini nijednom nije bio u startnoj postavi Liverpula, a posle oporavka od povrede, u prethodne dve utakmice, protiv praške Sparte u Ligi Evrope i Mančester Sitija u Premijer ligi, ulazio je sa klupe u drugom poluvremenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.