POTPUNO NEOČEKIVANO: Entoni Tauns igra na Mundobasketu! Na pomolu duel sa Srbijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 19:25

POTPUNO NEOČEKIVANO: Entoni Tauns igra na Mundobasketu! Na pomolu duel sa Srbijom

Oglasio se i sve potvrdio.

Košarkaš Minesota Timbervulvsa Karl Entoni Tauns igraće za Dominikansku republiku na predstojećem Mundobasketu - potvrdio je igrač.

- Zdravo svima, samo sam hteo da vam javim važne, važne vesti. Veoma sam ponosan što ću vam reći da ću obući dres moje reprezentacije i predstavljati Dominikansku republiku. To je za mene važnije od košarke, predstavljati zemlju moje majke, moju zemlju, Dominikansku republiku. Ne mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dočekam da obučem taj dres i da igram neverovatno FIBA Svetsko prvenstvo. Vidimo se na terenu, biću na Filipinima - rekao je Tauns.

A post shared by Karl-Anthony Towns (@karltowns)

Pored njega na spisku selekcije su i još dve zvezde Al Horford i Kris Duarte.

Dominikanska republika je u grupi A sa Filipinima, Italijom i Angolom i vrlo je moguće da će snage odmeriti sa Srbijom, pošto se ova grupa ukršta sa onom u kojoj se nalazi ekipa Svetislava Pešića.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.