Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2016, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO IZGUBIO KONTROLU: Božović ušao u sukob sa novinarima!

Obnovljen je front između MIodraga Božovića i novinara posle Zvezdinog neuspeha u Ređo Emiliji protiv Sasuola.

– Ekipa je sastavljana nedelju dana pre početka kvalifikacija. Sasuolo je daleko uigraniji od nas. Razlika je bila i u brzini i u svemu. Možemo da igramo sa ovakvim ekipama, ali teško. Dok postoji šansa moramo da se nadamo – bio je komentar Miodraga Božovića.
Božović je čak video i veću korist od poraza:
Veća je korist sto smo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dobili Ristića nego sto smo izgubili utakmicu. Devet godina Zvezda nije igrala u Evropi zaboravili smo kako to izgleda – rekao je Božović.
RASPAD SISTEMA: Debakl Zvezde u Italiji, a moglo je da bude i gore (VIDEO)
Zatim je Božović ušao u sukob sa novinarima kojima je poručio da ne mešaju navijače sa utakmicom.
– Treba da postaviš pitanje u vezi utakmice, a da ostaviš navijače izvan toga. Sad ću da odem i da idem svima pojedinačno da se izvinjavam. Šalim se, neću se izvinjavati nikom – odgovorio je jednom novinaru iz Srbije.
CRVENO-BELI SLEŽU RAMENIMA: Poslednji meč Kataija za Zvezdu? Evo šta on kaže o tome…
Posebno ga je iznerviralo pitanje u vezi Pabla Moučea, a pitanje je glasilo da li on ima klauzulu u ugovoru da igra 60 minuta, jer bi ga i sopstveni otac zamenio pre toga.
– Nemoj da postavljaš takva pitanja jer si bezobrazan, postavi mi pitanje o utakmici. Nema takvu klauzulu u ugovoru i ti to dobro znaš, nemoj da se sprdaš, ovde smo sa ozbiljnim ljudima – rezignirano je odgovorio Božović.
The post POTPUNO IZGUBIO KONTROLU: Božović ušao u sukob sa novinarima! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.