POTPISUJU BRAZDEIKIS I EVANS: Sada F4 ne sme da izostane

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 16:06

POTPISUJU BRAZDEIKIS I EVANS: Sada F4 ne sme da izostane

Naoštrava se tim iz Kaunasa.

KK Žalgiris planira da ode korak dalje u Evroligi, a koraci se preduzimaju u tom smeru. Kako prenosi litvanski medij Basketnews, ugovore će sa ovim timom produžiti Ignas Brazdeikis i Kinan Evans.

Brazdeikis je prošle sezone u Evroligi beležio prosečno 11.6 poena po utakmici, a odigrao je 35 pet evroligaških mečeva. Imao je iskustva u Njujorku, Filadelfiji i Orlandu pre toga.

Evans je prošle sezone imao 17 nastupa u Evroligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a prosečno je postizao 15.9 poena po utakmici, uz 3.2 skoka i 3.7 asistencija. Sezonu je okončao ranije zbog povrede – početkom januara na utakmici protiv Fenerbahčea zadobio je povredu Ahilove tetive.

Još uvek se oporavlja od te povrede zbog koje je doveden Ajzeja Tejlor. Bivši plejmejker Igokee nastupao je i u Izraelu.

Obojici je aktivirana dodatna godina ugovora tako da će ostati.

Podsetimo, prošle sezone su košarkaši Žalgirisa propustili priliku da igraju završni turnir Evrolige kao domaćini.

Sprečila Barselona, ali tim iz Kaunasa želi da bude bolja verzija sebe u narednoj sezoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.