POTPISAO ZA NOVI KLUB I POHVALIO SE: On VIŠE NIJE igrač Zvezde, Milojević odlučio da ne računa na njega - otišao u komšiluk

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 16:37

POTPISAO ZA NOVI KLUB I POHVALIO SE: On VIŠE NIJE igrač Zvezde, Milojević odlučio da ne računa na njega - otišao u komšiluk

Izbacio je fotografiju na svom Instagramu.
Italijanski krilni fudbaler Filipo Falko definitivno je potpisao za rumunski Kluž, to je potvrđeno iz nama susedne zemlje.
Falko je prethodni angažman imao u Crvenoj zvezdi, a od januara je ovaj tridesetdvogodišnji ofanzivac bio slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor sa drugoplasiranim timom srpskog prvenstva.
U crveno-belom dresu odigrao je 36 utakmica, postigao šest golova i za još četiri asistirao. Takođe je sa Zvezdom osvojio dve prvenstvene titule i dva Kupa Srbije, ali je sve napustio u januaru nedugo nakon dolaska Vladana Milojevića na klupu kluba.
A post shared by Filippo Falco (@filippofalco10)
Sa stadiona "Rajko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.