POTPIS SAMO ŠTO NIJE: Bivši srpski reprezentativac na pragu prelaska u VELIKI francuski klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPIS SAMO ŠTO NIJE: Bivši srpski reprezentativac na pragu prelaska u VELIKI francuski klub

Nalazi se na pregledima.

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Neven Subotić na pragu je prelaska u francuski Sent Etjen, prenose strani mediji. On je na pregledima u novom klubu, a kako se piše, potpisaće ugovor na dve i po godine.

BIĆE PAKLENO: Srbija dobila rivale u Ligi nacija - Crna Gora i još dva teška zadatka!

GROBARI U NEVERICI: Marković POJAČAVA Zvezdin bratski klub!

Info FM : Neven Subotic passe actuellement sa visite médicale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << avec l'AS Saint-Etienne. Il va signer un contrat de 2 ans et demi avec les Verts pic.twitter.com/R05G7H41YF

— Foot Mercato (@footmercato) January 24, 2018

Subotić će u Francusku preći iz nemačkog Kelna gde je bio na pozajmici godinu dana iz Borusije Dortmund gde je proveo skoro deceniju. Za reprezentaciju Srbije bio je član četiri godine (2009.-2013.), za to vreme je odigrao 36 mečeva i postigao dva gola.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.