POTREBAN JE KLOPU ZA DOVOĐENJE LIVERPULA U RED: Milinković-Savić stiže na Enfild

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 14:10

POTREBAN JE KLOPU ZA DOVOĐENJE LIVERPULA U RED: Milinković-Savić stiže na Enfild

Srpaskom reprezentativcu ugovor sa Lacijom ističe u junu naredne godine.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop želi na kraju sezone da angažuje fudbalera Lacija i srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića, prenose britanski mediji.

Klopova prva želja je fudbaler Borusije Dortmund Džud Belingem, ali je engleski reprezentativac preskup za klub sa Enfilda. Menadžer Liverpula će zato pokušati da ubedi čelnike kluba da pošalju ponudu Laciju za Milinković-Savića. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Britanski mediji procenjuju da bi ovaj transfer mogao da košta Liverpul oko 50 miliona evra iako prvi čovek Lacija Klaudio Lotito traži 100 miliona evra.

Milinković-Savić je član Lacija od 2015. godine, a pre toga je igrao za Vojvodinu i Genk. Srpski fudbaler ima ugovor sa rimskim klubom do 30. juna naredne godine. Transfermarkt tvrdi da Milinković-Savić vredi oko 60 miliona evra, a interesovanje za srpskog fudbalera pokazali su Arsenal i Juventus.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.