POSTOJI JEDAN JEDINI CILJ Predsednik Sudijske komisije odgovorio na saopštenje Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 17:11

"POSTOJI JEDAN JEDINI CILJ" Predsednik Sudijske komisije odgovorio na saopštenje Zvezde

Oglasio se.

Predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, Dejan Filipović oglasio se posle saopštenja prvog čoveka Crvene zvezde, Svetozara Mijailovića.

Tim sa Marakane ne želi da igra meč protiv Partizana u sredu ukoliko glavni arbitar utakmice bude Srđan Jovanović, koga je ranije odredila Sudijska komisija.

- Srđan Jovanović je do sada sudio tri večita derbija, dva u sezoni 2021/22, kada je u prolećnom delu šampionata odradio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fenomenalan posao. Delio je pravdu na vrhunskom nivou u momentima kada se reševalo pitanje borbe za trofej. Bez ikakve dileme on je naš najbolji arbitar. Želimo da svojim znanjem i iskustvom uveliča srpsku fudbalsku svetkovinu - počeo je Filipović za Meridian sport.

- Ne postoji nikakva pozadinska priča, ne postoji ništa drugo osim jednog jedinog cilja – da sve protekne u znaku fudbala, bez greške i problema. Jednoglasno smo na Sednici doneli odluku da baš Jovanović bude glavni sudija, a njegovi kvaliteti i karijera jasno pokazuju zašto je izbor pao na njega - završio je predsednik Sudijske komisije.

Večiti derbi je zakazan za 19 časova u Humskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.