POSTIGNUT DOGOVOR: Vraća se Bjelica (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 21:44

POSTIGNUT DOGOVOR: Vraća se Bjelica (FOTO)

Očekuje se potpisivanje dvogodišnjeg ugovora.

Sudeći prema informacijama turskog novinara Ugura Ozana Sulaka, Nemanja Bjelica odlučio je da se vrati u evropsku košarku pošto mu je istekao ugovor sa Golden Stejt Voriorsima sa kojima je osvojio šampionski prsten, a navodno je već sve dogovorio sa turskim šampionom Fenerbahčeom i trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor.

Biće to povratak Bjelice u poznatu sredinu pošto je već nosio dres Fenerbahčea od 2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do 2015. pre nego što je otišao u NBA ligu. Bjelica je sa Fenerbahčeom osvojio titulu u Turskoj 2014, da bi sezonu kasnije bio proglašen najboljim igračem Evrolige.

Fenerbahce, Nemanja Bjelica reportedly agree to 2-year dealhttps://t.co/aGRsYN5dS0

— Sportando (@Sportando) July 1, 2022

Bjelica je pre Fenerbahčea igrao za Baskoniju i Crvenu zvezdu, dok je u NBA ligi pre Voriorsa igrao za Minestou Timbervulfse, Sakramento Kingse i Majami Hit. Bjelica je u NBA ligi odigrao 471 utakmicu i prosečno postizao 7,4 poena uz 4,5 skokova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.