”POSTAJE SVE TEŽE I TEŽE”: Novak otvorio karte pred Indijan Vels! Govorio i o Olimpijadi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 08:53

”POSTAJE SVE TEŽE I TEŽE”: Novak otvorio karte pred Indijan Vels! Govorio i o Olimpijadi

To toga ima još dosta da se igra...

Srpski teniser Novak Đoković ne isključuje mogućnost da nastupi i na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, koje će se održavati 2028. godine.

Iako će tada imati 41 godinu, osvajač jedne bronzane medalje misli da to nije u potpunosti nerealan scenario.

- Sve je na kartama, samo ne znam koliko mi je karata ostalo! Još je daleko do razmišljanja o Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, ali pomisao na to me, naravno, uzbuđuje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Voleo bih da igram to, ali još uvek ne mogu da se posvetim tome - rekao je Đoković

Ipak, svestan je i da ga godine sustižu.

- Postaje sve teže i teže, ali ja i dalje volim ovaj sport i još uvek se takmičim na najvišem nivou. Još uvek sam broj jedan, tako da trenutno osećam da želim da nastavim dalje, da nastavim da pokušavam da napravim više istorije - dodao je Đoković.

Posle povlačenja Rafaela Nadala sa turnira u Indijan Velsu poteglo se i pitanje da li je to konačno kraj "velike trojke".

- Za naš sport je lepo što smo imali neverovatna rivalstva koja su obeležila neverovatne dve decenije. S obzirom na to da se Rodžer povukao, a Rafa uopšte ne igra mnogo, čudan je osećaj. Pokušavam da pronađem novog rivala i imao sam nekoliko sjajnih mečeva sa Kalosom Alkarasom i Janikom Sinerom u poslednje vreme, ali Rodžer i Rafa su i dalje dva najveća rivala koje sam ikada imao - zaključio je Novak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.