POSLEDNJI POZDRAV LEGENDI: Zvezda se oprostila od Ostojića

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2022, 14:31

POSLEDNJI POZDRAV LEGENDI: Zvezda se oprostila od Ostojića

Tužan dan na Marakani.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, Stevan Ostojić preminuo je danas u 81. godini života. A ostao je upamćen kao čovek koji je postigao het-trik za crveno-bele u polufinalu Kupa evropskih šampiona.

A tim sa Marakane se na društvenim mrežama oprostio od Ostojića.

- Tužna vest nas je dočekala ovog jutra. Legendarni fudbaler, a kasnije i trener Crvene zvezde Stevan Ostojić je preminuo u 81. godini života. Naš klub izjavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskreno saučešće porodici. Neka mu je večna slava! - napisali su na na tviteru.

Tužna vest nas je dočekala ovog jutra. Legendarni fudbaler, a kasnije i trener Crvene zvezde Stevan Ostojić je preminuo u 81. godini života. Naš klub izjavljuje iskreno saučešće porodici. Neka mu je večna slava!

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/yaageSg0xe

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) May 15, 2022

- Ostvario je brojne uspehe u crveno-belom dresu, koji je nosio 277 puta (124 prvenstvena meča) i za to vreme postigao 156 golova. Bio je sjajan tehničar i dribler, a navijači će večno pamtiti i njegov het-trik u utakmici polufinala KEŠ protiv Panatinaikosa - dodaje se u tvitu crveno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.