POSLE VELIKOG PREOKRETA: Barcokas otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 19:41

POSLE VELIKOG PREOKRETA: Barcokas otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu

Neverovatna treća deonica Olimpijakosa.

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas izneo je utiske posle plasmana u finale Evrolige.

Grčki tim je posle velikog preokreta i sjajne treće četvrtine (27:2) eliminisao Monako 76:62 na fajnal-foru u Kaunasu.

- Treća četvrtina je bila jedna od najboljih defanzivih četvrtina, ništa im nismo dozvolili – pritisak, strana pomoći, defanzivni skok, sve je funkcionisalo.

- Na poluvremenu samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio potpuno miran i rekao sam samo igračima da moramo da se smirimo i da igramo svoju igru, pošto smo u prvom poluvremenu promašili devet bacanja i mnogo polaganja. To je bila moja osnovna poruka - rekao je Barcokas.

Sličnu izjavu je imao i MVP regularnog dela Evrolige Saša Vezenkov.

- Nismo ušli u meč koncentrisano, nismo bili agresivni i promašivali smo bacanja i zicere. Na poluvremenu smo rekli sebi da ovo nismo mi, da nismo zbog ovoga došli ovde. U napadu još možemo da se popravimo, ali defanzivno je ovo jedna od naših najboljih partija. Oni imaju tri ekstremno talentovana beka, sjajni su u ofanzivnom skoku, ali zaustavili smo ih - rekao je Bugarin.

Olimpijakos će u finalu igrati sa boljim iz duela Real Madrida i Barselone, taj meč se igra od 20 časova.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.