POSLE USPAVANKE, RASPUCANO U NASTAVKU: Remi Stanojevićeve Konje sa Kajzerijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 19:23

POSLE USPAVANKE, RASPUCANO U NASTAVKU: Remi Stanojevićeve Konje sa Kajzerijem

Moglo je i bolje, ali...

Fudbaleri Konjaspora, koje sa klupe predvodi srpski trener Aleksandar Stanojević, remizirali su sa Kajzerisporom na domaćem terenu rezultatom 2:2 u okviru 33. kola Superlige Turske.

Bivši strateg Partizana je tako nastavio dobru seriju rezultata, trenutno je tri duela bez poraza, a na poslednjih sedam mečeva Konja ima samo jedan neuspeh.

Na ovom duelu su mogli i do pobede, ali je na kraju nerešen rezultat bio najrealniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Svi golovi su pali u intervalu od svega devet minuta. Gosti su poveli u 46. minutu golom Kardosa, Konja je uzvratila ubrzo preko Jazgilija.

U 52. minutu ponovo je Migel Kardoso bio koban po Šehića, ali je Dikmen u 55. minutu na kraju postavio konačnih 2:2.

Stanojevićeva ekipa trenutno se nalazi na sedmoj poziciji sa 46 bodova, a tri više ima Kajzerispor na šestoj poziciji sa takođe dve preostale utakmice do kraja šampionata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.