POSLE UBEDLJIVE POBEDE: Trener Dinamika zadovoljan, kapiten oduševljen navijanjem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE UBEDLJIVE POBEDE: Trener Dinamika zadovoljan, kapiten oduševljen navijanjem (FOTO)

Ovim trijumfom izbili su na treće mesto ABA 2 lige.

Košarkaši Dinamika stigli su do velike pobede rezultatom 102:69 (22:21, 21:15, 33:23, 26:10) protiv Ohrida i tako izbili na treće mesto regionalne ABA 2 lige.

Pročitajte i:

NA OVO SE ČEKALO: Muta ODGOVORIO Samardu (FOTO)

BOGDANOVI KINGSI PONIŽENI: Bjelica PROFESORSKI, Bobi i dalje samo gleda Pistonse sa klupe (VIDEO)

DA LAKŠE PADNE PORAZ OD ALBE: Partizanu lepe vesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigle iz Krasnodara i Bilbaa (FOTO)

Utakmica je počela izjednačeno. Dinamik je držao igru u svojim rukama do kraja četvrtine kada je rezultat bio 22:21. I u nastavku igra obe ekipe bila je izjednačena, uz raspoloženog Eldridža koji je ubacio 10 poena. Na odmor se otišlo sa rezultatom 43:36.

Dominacija Dinamika nastavila se i u drugom delu, a koševima Ćirkovića domaćin je otišao na prednost od 19 poena, 78:59. Do kraja utakmice zadržali su vođstvo. Poslednja četvrtina nije bila toliko uzbudljiva, ali je Majauskasa koševima podigao razilku na 33 poena, 102:69 što je bio i konačan rezultat.

Najbolji u Dinamiku bio je Krstić sa 20 poena, zatim Vulikić i Eldridge sa 14, dok je kod gostiju bio Bari sa 20.

- Igrali smo pravu košarku. Igrali smo na isti način kao i prošlu utakmicu u Novom mestu. Igramo ponovo za 3 dana protiv Vršca velikog rivala iz regionalne lige. Oni su blagi favoriti s tim da mislim da će više biti nervoze na njihovoj strani jer ćemo biti jači za novog igrača Petra Rakićevića – rekao je trener Dinamika Oliver Popović.

Posle trenera, oglasio se i jedan od najzaslužnijih za ovu pobedu, Vuk Vulikić.

- Mislim da je pobeda zaslužena. Bili smo jako dobri pogotovo u ključnim momentima. Ljudi su možda očekivali laganu pobedu Dinamika, ali Ohrid se nijednog trenutka nije predavao. Drago mi je da smo održali pozitivan niz na domaćem terenu, pogotovo sa ovakvom igrom i atmosferom. Nisam odavno čuo ovakvo navijanje u Hali sportova i jako sam ponosan što sam kapiten Dinamika - rekao je kapiten.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.