POSLE TRIPIJEA: Njukasl doveo još jedno pojačanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2022, 18:57

POSLE TRIPIJEA: Njukasl doveo još jedno pojačanje (FOTO)

Ugovor potpisan na dve i po godine.

Dosadašnji fudbaler Barnlija Kris Vud novi je član Njukasla, saopštio je engleski premijerligaš. Posle dolaska prebogatih saudijskih vlasnika, tim sa severa Engleske je vrlo aktivan na tržištu sa željom da pojača ekipu i prvo obezbedi opstanak u Premijer ligi.

Kako se navodi, Vud je potpisao ugovor na dve i po godine. On je u dresu Barnlija za četiri sezone u Premijer ligi na 149 mečeva postigao 44 gola. Za selekciju Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zelanda odigrao je 60 utakmica i postigao 27 golova.

Chris Wood says there are "no hard feelings" towards Burnley, after the striker completed his move to @NUFC for a reported £25million. #HeartNews pic.twitter.com/UWq32OxtxN

— Heart NE News (@HeartNENews) January 13, 2022

Prethodno, Njukasl je angažovao Kirona Tripijea, engleskog reprezentativca iz madridskog Atletika. U Premijer ligi Njukasl je na pretposlednjem mestu sa samo 11 bodova iz 19 utakmica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.