POSLE TRI DANA BORBE: Međedović ispao sa Vimbldona

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 16:05

POSLE TRI DANA BORBE: Međedović ispao sa Vimbldona

Šteta za našeg igrača.

Srpski teniser Hamad Međedović poražen je u prvom kolu Vimbldona, od njega je bio bolji Australijanac Kristofer O'Konel 3:1 (7:5, 6:4, 4:6, 6:4).

O'Konel je 73. teniser sveta, dok je Međedović 156. na ATP listi. Meč je počeo u utorak, ali je završen posle tri dana zbog loših vremenskih uslova

Međedović je u nastavku meča uspeo da dobije treći set rezultatom 6:4.

Međutim, O'Konel je osvojio četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << setu 6:4 i stigao je do plasmana u drugo kolo Vimbldona. On će u drugom kolu igrati protiv Čeha Jiržija Veselog. Međedović je po prvi put u karijeri igrao na Vimbldonu, a do glavnog žreba je stigao kroz kvalifikacije.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Larisa Pereira, supruga Roberta Firmina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.