POSLE SRAMNOG OTKAZA U KRASNODARU: Prvi put se oglasio Vladimir Ivić

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 18:21

POSLE SRAMNOG OTKAZA U KRASNODARU: Prvi put se oglasio Vladimir Ivić

Navijači stali u zaštitu srpskog trenera.
Srpski fudbalski stručnjak, Vladimir Ivić koji je pre nekoliko dana dobio neočekivan i blago rečeno sraman otkaz u ruskom Krasnodaru ne želi ništa da priča na tu temu.
Ruski mediji su stupili u kontakt sa bivšim strategom Votforda, Makabija iz Tel Aviva i PAOK-a, ali on nije bio previše raspoložen za priču.
- Nisam još spreman da govorim o mom odlasku iz Krasnodara. Odlučio sam da u skorijoj budućnosti neću davati nikakve izjave - poručio je Ivić u izjavi za ruske medije.
Podsećanja radi, Krasnodar je pod Ivićevim vođstvom beležio najbolje rezulate u istoriji kluba, bio lider prvog dela sezone, za vodećim Zenitom ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.