POSLE SEGEJA I MITRA: Arapi žele i Tadića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 22:42

POSLE SEGEJA I MITRA: Arapi žele i Tadića (FOTO)

Nude dvogodišnji ugovor.

Kapiten reprezentacije Srbije i sada već bivši fudbaler Ajaksa Dušan Tadić mogao bi da postane još jedan srpski fudbaler koji će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Za usluge srpskog kreatora igre zaintersovan je Al Kalej koji će voditi borbu za još nekoliko klubova koji žele Tadića u svojim redovima.

Understand Saudi side Al Khaleej are among several clubs interested in Dušan Tadić who’s now available as >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << free agent after leaving Ajax. 🚨🇸🇦🇷🇸

⚪️⚫️ Besiktas are also pushing — Al Khaleej are offering a two year deal. Up to the player. pic.twitter.com/WLeCDIEx3U

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 15, 2023

Kako prenosi Fabricio Romano prenosi, ovaj klub iz Saudijske Arabije ponudiće Tadiću dvogodišnji ugovor, a nakon toga Srbin će imati priliku da "uzme ili ostavi".

Podsećanja radi, Sergej Milinković-Savić je već potpisao ugovor sa Al Hilalom po kom će zaraditi 60.000.000 evra za dve sezone, a njemu bi ubrzo mogao da se pridruži i Aleksandar Mitrović koga traži isti klub i nudi slične finansijske uslove.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.