POSLE REPREZENTATIVNIH OBAVEZA: Milojević SAZNAO dve loše VESTI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE REPREZENTATIVNIH OBAVEZA: Milojević SAZNAO dve loše VESTI! (FOTO)

Crveno-beli nastavljaju sa radom.

Završene su obaveze u nacionalnom timu za fudbalere Crvene zvezde. Rasuti po celom svetu, igrači srpskog šampiona dali su veliki doprinos u svojim reprezentacijama.

Dalibor Rodić odigrao je svih 90 minuta u pobedi Orlova nad Crnom Gorom, dok je u Bukureštu upisao 77 minuta. Drugi član selekcije Srbije Branko Jovičić, proveo je poslednjih 20 minuta na terenu pod Goricom, dok protiv Rumunije nije dobio priliku.

PALO BRIJANJE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U SEVILJI: Englezi i Španci odigrali TRILER meč, Crvena Furija na kolenima (VIDEO)

NEVEROVATNO: Ovi golovi PSŽ-a protiv Zvezde su sumnjivi UEFA! (VIDEO)

POSLE SALAHA, NOVI PEH ZA KLOPA! Povredio se KLJUČNI napadač, propušta duel sa Zvezdom (FOTO)

Filip Stojković  je skrivio penal nad saigračem Rodićem, u porazu Crne Gore od Srbije, a zatim napustio teren na poluvremenu. Sa druge strane, u Litvaniji je izašao u 87. minutu, razlog je povreda.

Zbog odložene utakmice Gana - Sijera Leone, Ričmond Boaći imao je "slobodan" vikend, dok je Ben Fardu bio u startnoj postavi u porazu od Maroka (0:1).

Australija je deklasirala Kuvajt sa 4:0, ali Miloš Degenek nije ulazio u igru, kao ni Aleksa Terzić koji je bio na spisku mlade reprezentacije Srbije protiv Sokerosa.

Ono što može da zabrine stručni štab Zvezde je da se Džejms Milner oporavio od povrede zadnje lože, pa iako mu je predviđana pauza do kraja oktobra, može na teren već protiv Hadersfilda.

Iskusni vezista povredio se protiv Mančester sitija, ali i ako ga ne budemo gledali u narednom meču Premijer lige, izvesno je da će biti spreman za utakmicu na Enfildu 28. oktobra protiv tima sa Marakane, u trećem kolu Lige šampiona.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.