POSLE POVREDE DONČIĆA JOŠ GORA VEST ZA SLOVENCE: Zmajčeki bez velike uzdanice na Mundobasketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 18:50

POSLE POVREDE DONČIĆA JOŠ GORA VEST ZA SLOVENCE: Zmajčeki bez velike uzdanice na Mundobasketu

Nema vremena za oporavak.

Košarkaška reprezentacija Slovenije oslabljena ide na predstojeće Svetsko prvenstvo u košarci pošto je povreda igrača Denvera Vlatka Čančara teže prirode.

 Slovenija je u Atini igrala prijateljske mečeve sa Grčkom, a pored dva poraza, najveći gubitak za Zmajčeke jeste teška povreda Vlatka Čančara. Probelm je imao i Luka Dončić, ali on ostaje u konkurenciji za odlazak na Mundobasket (više o tome čitajte OVDE).

Unfortunately, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << it doesn't look good for Vlatko Cancarpic.twitter.com/GC3Q2vuCPB

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) August 4, 2023

Čančar je bio uzdanica selektora Aleksandra Sekulića i jedan od glavnih igrača u timu Slovenije i svakako je ovo veliki udarac za njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.