POSLE POBEDE NAD MORNAROM: Tomić zna šta je POTREBNO za uspeh Zvezde protiv Španaca! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE POBEDE NAD MORNAROM: Tomić zna šta je POTREBNO za uspeh Zvezde protiv Španaca! (FOTO)

Crveno-beli gostuju Andori u osmom kolu Evrokupa.

Pobedom nad Mornarom u osmom kolu ABA lige, košarkaši Crvene zvezde okrenuli su se obavezama u Evrokupu. Šampion Srbije u utorak (20) gostuje Andori, takođe, u osmoj rundi, sa željom da prekinu seriju loših rezultata na međunarodnoj sceni.

OSVETA KRALJA: Lebron bivšem klubu dao 51 poen! Šampion opet pao na kolena! Istorija u Orlandu (FOTO)

HAOS U NAJAVI: Milan TERA Gatuza! Na njegovo mesto dovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivšeg trenera Intera! (FOTO)

- Prva reakcija je bila protiv Mornara. Bila je dobra utakmica, značilo nam je dosta za samopouzdanje. Imamo dve utakmice na strani, Andora, pa Partizan. Karakter ekipe se gradi na strani, a ne kod kuće - istakao je Tomić pred odlazak u Španiju.

Prvi meč u Pioniru pripao je Zvezdi (85:79), koja je tada nanizala devet trijumfa zaredom u sezoni. Na ovo gostovanje odlazi sa dva vezana poraza, od Ulma i Monaka pred svojim navijačima.

- Biće teška utakmica, oni imaju učinak od četiri pobede i tri poraza u Evrokup i mi moramo da igramo kvalitetnu utakmicu da bismo pobedili. Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda - otkrio je trener crveno-belih Milan Tomić.

ODMOR JE KONAČNO ZAVRŠEN: Alimpijević ima NOVI klub! (FOTO)

Od Zvezdinog krila Ognjena Dobrića očekuje se da partijom doprinese novom trijumfu.

- Andora je tim koji igra na energiju, dobro kod kuće i sigurno će biti neizvesno. Probaćemo da uradimo ono što smo planirali i nadamo se da će to biti dovoljno za pobedu. Trijumf bi mnogo značio jer sledeću utakmicu u Evorkupu igramo kod kuće i to će nam biti dovoljno za prolaz ako pobedimo - rekao je Dobrić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRETNJA ZA VEČITE: ABA ligaš DOVEO bivšeg trenera Zvezde i Partizana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018

Ekspresna odluka...Posle serije loših rezultata, uprava Olimpije objavila je rastanak sa trenerom Zoranom Martićem. Upravi ABA ligaša iz Ljubljane nije dugo trebalo da pronađe novog šefa stručnog štaba, izbor je pao na nekadašnjeg trenera Zvezde i pomoćnika u Partizanu Aleksandra Nikitovića...ĐORĐEVIĆEV...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.