POSLE PET GODINA: Cicipas ispao iz Top 10

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 11:26

POSLE PET GODINA: Cicipas ispao iz Top 10

Rezultati Frica i De Minora izbacili Grka iz društva najboljih.

Posle skoro punih pet godina, grčki teniser Stefanos Cicipas ispašće iz Top 10 na svetskoj rang listi pošto će u ponedeljak biti na 11. poziciji.

Ovakvom razvoju situacije doprineli su rezultati Tejlora Frica i Aleksa De Minora na turniru u Roterdamu, pošto su se obojica plasirala u polufinale što im je donelo proboj među najboljih deset tenisera na listi.

De Minor će na lisit koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izaći u ponedečljak biti na devetoj poziciji, dok će Fric biti jednu potziciju slabije rangiran u odnosu na Australijanca, tako da će Cicipas posle 259 uzastopnih nedelja biti van Top 10 tenisera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.