POSLE PENALA TADIĆ SE OBRATIO VLAHOVIĆU: Nije mu prepustio gol za het-trik, pa mu je objasnio

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2021, 23:21

POSLE PENALA TADIĆ SE OBRATIO VLAHOVIĆU: Nije mu prepustio gol za het-trik, pa mu je objasnio

Biće pogodaka...

Srbija je ostvarila i petu pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Bilo je problema, ali kvalitet je isplivao i slavili smo 3:1 sa dva pogotka Vlahovića i golom Tadića iz penala.

Kapiten Tadić nije počeo meč, ali je ušao u drugom poluvremenu i za to vreme je uneo kreativnost, potom i pogodio mrežu.

- Morali smo da budemo oprezni zvog kartona. Nije bitno ko igra, mi igramo kao tim, svako ispunjva svoje zadatke. Nabitnije da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedili. Aposlutna kontrola, imali smo sve u svojim urkama, mnogo je lakše bilo kad smo dali drugi gol - kaže Tadić.

O narednom meču sa Portugalom.

- Naravno da nema ništa lepše nego da igramo protiv Portugala za direktan plasman. Mi odlučujemo o svemu - smatra kapiten Srbije.

Vlahović je mogao da stigne do het-trika, međutim ipak je Tadić šutirao penal za 3:1.

- Morao je da se ispoštuje stariji - kaže Tadić uz osmeh - rekao sam mu da je još mnogo golova ispred njega - zaključio je.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.