POSLE PENAL RULETA SA GRAFOSIMA: Natho kritikuje igru i hvali mladog Jovanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 17:35

POSLE PENAL RULETA SA GRAFOSIMA: Natho kritikuje igru i hvali mladog Jovanovića

Crno-beli u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom protiv Grafičara posle boljeg izvođenja penala. Crno-beli su na jedvite jade izbegli eliminaciju, ali i novu bruku u najmasovnijem takmičenju.

Malobrojni navijači u Humskoj "zaledili" su se kada je Ognjen Ajdar u 64. minutu doneo vođstvo gostima, ali je mladi napadač Dušan Jovanović u 80. minutu pogodio na svom debiju i tako obezbedio penale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Da mnogo toga nije bilo dobro u igri crno-belih i da su se protiv mladog tima Grafosa provukli kroz iglene ušu svesta je i iskusni Bibars Natho:

- Na kraju su morali penali da rešavaju, ali dobro je što imamo taj kvalitet da ih svi dobro izvodimo. Kad ne krenemo jako od prvog minuta dešava se da upadnemo u problem. Bilo je hladno, lopta teška, rival motivisan... Stvarali smo šanse, imali sasvim dovoljno vremena da u regularnom delu rešimo sve. Ali, u fudbalu je tako, ako ne daš gol na vreme, onda stigne kazna i postaje sve mnogo teže. Moramo da izvučemo pouke iz ove utakmice - kaže Natho.

Izraelski as posebno je pohvalio talentovanog Jovanovića, koji je na pravi način iskoristio poverenje trenera Igora Duljaja.

- Video sam da je dao dva gola i imao asistenciju u poslednjem meču za omladinsku selekciju protiv Šerifa. Zaslužuje sve ovo i još više minuta na terenu. Srećan sam zbog njega. Mlađi igrači mogu mnogo toga da nauče na njegovom primeru. Treba da budu gladni pobeda u svakom trenutku i da daju sto posto, kao ovaj dečko - jasan je Natho.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.