POSLE OSVAJANJA TITULE: Gvardiola produžio ugovor sa čelnicima Mančester sitija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE OSVAJANJA TITULE: Gvardiola produžio ugovor sa čelnicima Mančester sitija (FOTO)

Ostvario je odlične rezultate .

Pep Gvardiola ostaje veran Mančester sitiju. Menadžer Građana je posle osvajanja titule prvaka Engleske odlučio da produži ugovor sa čelnicima kluba do juna 2021. godine. Gvardiola (47) je leta 2016. godine stigao u Mančester siti iz Bajerna, a posle loše prve sezone u drugoj je već osvojio i Premijer ligu i Liga Kup Engleske.

#PL 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 | ¡Pep Guardiola renueva con el #ManCity 🔵⚪ hasta el 2021! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << https://t.co/RRNAL5Qes8 pic.twitter.com/7LbGg1tEJM

— Diario SPORT (@sport) 17. мај 2018.

Katalonski stručnjak je pre Mančester sitija osvajao i brojne trofeje sa Bajernom i Barselonom, ali je samo sa klubom u kom se proslavio kao igrač osvajao Ligu šampiona, i to dva puta (2009. i 2011). Do kraja novopotpisanog ugovora sa čelnicima Građana Gvardioli će najvažniji cilj biti baš osvajanje Lige šampiona u kojoj je ove sezone ispao u četvrtfinalu od Liverpula, ali uz katastrofalne sudijske greške na štetu svog kluba.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.