POSLE OPTUŽBI DA TREBA DA LEŽI U ZATVORU: Čović žustro odgovorio Ostoji Mijailoviću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 20:04

POSLE OPTUŽBI DA TREBA DA LEŽI U ZATVORU: Čović žustro odgovorio Ostoji Mijailoviću (VIDEO)

Već viđeno.

Dok cela zemaljska kugla je okrenuta Svetskom prvenstvu u Kataru i dešavanjima na istom, funkcioneri Partizana i Crvene zvezde u košarkaškom sektoru imaju "svoju bitku".

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je nedavno pred duel večitih rivala u ABA ligi izjavio da je njegov suparnik, prvi čovek KK Crvene zvezda, Nebojša Čović čovek koji treba da bude u zatvoru.

Jasno, evo ga i odgovor Čovića.

- Video sam Ostoju Mijailovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao nedostojnog čoveka pozicije na kojoj se nalazi. Mali čovek kome novac ne može da popravi biografiju ni bilo koje druge parametre, jednom rečju pogrešan čovek na pogrešnom mestu. Što se tiče njegovih prozivki on bi trebalo da odgovori koliko KK Partizan duguje za porez, koga je sve vodao po Čačku, ko posećuje prostorije KK Partizan... i kako se on to bavio mojom biografijom, jel on to radio iz autolimarske radionice iz Prislonice. 

- Učešće s njim u istom studiju ne dolazi u obzir, zato što je to moje civilizacijsko pravo. Drugo imao je šansu da se sa mnom vidi tri puta na sudu, na tri ročišta, ni na jedno nije došao i ja mislim da je to pametnima dosta da shvate o kome i čemu se radi - zaključio je predsednik kluba sa Malog Kalemegdana.

Mijailović i Čović će priliku da ponovo budu u centru pažnje imati za svega osam dana kada se večiti rivali sastaju u okviru Evrolige.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.